LET IT BE Kanepe

Ünlü Beatles şarkısından ilham alan Let it Be kanepe, adından da anlaşılacağı gibi rahatlatıcı ve misafirperverdir, her türlü gelenek ve formalizmi reddeder. Ludovica ve Roberto Palomba'nın bu projesi aynı zamanda insanların uzandığı, yemek yediği, konuştuğu ve tembellik ettiği Roma triclinium'unun köklü fikrini de benimsiyor ve yeniden yorumluyor. Bu çok yönlülük, iyi donanımlı bir ev sığınağı ve kendi hızınızda keyfini çıkarabileceğiniz çok amaçlı bir alan olarak tasarlanan bir kanepenin ayırt edici özelliğidir.
Ürünü Keşfet

ARCHIBALD Koltuk

Jean-Marie Massaud'un Archibald koltukları, madde ve formun mükemmel birleşimidir. Archibald koleksiyonu, meditasyon ve rahatlama için ideal, konforlu ve sarmalayıcı bir tasarıma sahiptir. Koltuğun genişliği ve derinliği, genel olarak çevik ve narin bir etki sağlayan ince ayaklarla dengeleniyor. Archibald koltuk döşemesi, dikey kıvrımlarıyla hoş bir dalgaya sahip olup, kenarlar ve dış yüzeyler kontrast dikişlerle süslenerek ona ekstra bir rafine zarafet dokunuşu kazandırılmıştır.
Ürünü Keşfet

LEPLI Puf

Leplì bir tabure, bank ve puftur. Kensaku Oshiro güçlü bir kimliğe sahip dört çok yönlü parça tasarlıyor. Tasarımcı, geleneksel Poltrona Frau süreçlerinden ve dekorasyonlarından yararlanıyor ve bunları moda dünyasından alınan terzilik detaylarıyla birleştiriyor. Klasik dikişler ve yumuşak kıvrımlar tasarımın kıvrımlı sadeliğini ortaya çıkarıyor. Özellikle taburenin şehvetli kıvrımları kadın formundan ilham alıyor ve tıpkı bir elbisedeki gibi ince bir kemer onun "belini" vurguluyor.
Ürünü Keşfet

MONTERA Sandalye

Roberto Lazzeroni tarafından tasarlanan Montera serisi, malzemelerinin duyusal çekiciliğini ifade eden biçimsel bir hafifliğe sahiptir: ham kesim işlemi, bir araya gelerek birbirini mükemmel şekilde tamamlayan eyer derisi ve derinin dokunsallığını yüceltir; sırt dayanağındaki hafif dikişler bir gülümseme oluşturuyor. Montera bir sandalye, bir koltuk, iki farklı yükseklikte bir tabure, bir sütun taburesi ve istiflenebilir bir sandalyeden oluşur.
Ürünü Keşfet

Denizcilik ve Yat Projeleri

Denizde ev konforu. İç ve dış mekanlar, ev ve seyahat arasındaki sınırlar giderek belirsizleşiyor. Lüks yat sektörü, ev rahatlığı sunan şık mobilyalara olan talebin arttığı bir dönemde. Poltrona Frau’nun denizcilik tasarımlarına olan ilgisi köklü bir geçmişe dayanıyor. Şirket, 1930'lardan beri lüks okyanus gemileri için özel çözümler sunuyor. Yıllar içinde, dünya çapında çeşitli müşteriler için karmaşık ekstra konut projeleri tasarlama konusunda da büyük bir uzmanlık geliştirmiştir. Modüler ve bölmeli oturma sistemleri, banklar, koltuklar, şezlonglar, iç ve dış mekanlar, yemek alanları ve yatak odaları için geniş bir aksesuar yelpazesi, markanın ustalık geleneğini ve detaylara verdiği önemi, sektördeki en yenilikçi trendlerle birleştiriyor. İnovatif ve yüksek performanslı malzemeler kullanılarak tasarlanan mobilyalar, denizcilik sektöründeki pek çok kısıtlama ve düzenlemeye uyum sağlıyor.

Ürünleri Keşfet

Bizimle iletişime geçin

Özel İç Mekanlar hakkında daha fazla bilgi alın

Lütfen talebinizi bize yazın, böylece size uygun bilgileri sağlayabiliriz.