BMS Design Center olarak, 40. yılımızı kutladığımız bu özel dönemde sizlerle heyecan verici bir haberi paylaşmaktan gurur duyuyoruz: Dünyanın önde gelen ofis mobilya tasarım markalarından biri olan Haworth çok yakında Türkiye pazarına güçlü bir giriş yapıyor.

Global iş yeri çözümlerinde lider konumda olan ve 2,57 milyar dolarlık değere sahip bir şirket olan Haworth, Türkiye pazarındaki varlığını, BMS Design Center iş birliğiyle güçlendiriyor. BMS Design Center, Haworth’un Türkiye’deki satışlarını üstlenerek ofis mobilyalarında premium seçenekler sunacak. Bu ortaklık, Haworth‘un Türkiye’ye ve daha geniş EMEA (Avrupa, Orta Doğu, Afrika) bölgesine olan bağlılığını ve büyüme stratejisini pekiştiriyor. Haworth, 150’den fazla ülkede faaliyet göstermekte ve dünya çapında 8.000’den fazla çalışan istihdam etmektedir.

Haworth, yenilikçi tasarımları, işlevselliği ve ergonomiyi bir araya getiren dayanıklı ürün gamı, 10 yıl garantili ve sürdürülebilir üretim yaklaşımıyla global ofis mobilyası sektöründe öne çıkmaktadır. Türkiye’deki profesyoneller, çalışma ortamlarını bu benzersiz tasarımlar ve çözümlerle dönüştürebilecekler.

Neden Haworth?

  • Ergonomik Tasarım: Çalışan sağlığı ve konforunu en üst düzeye çıkaran çözümler.
  • Sürdürülebilirlik: Çevre dostu üretimle geleceğe katkı sağlar.
  • Esneklik ve Yenilik: Hızla değişen iş dünyasına uyum sağlayan yenilikçi tasarımlar.

Poltrona Frau, Cappellini ve daha fazlası, Haworth’un yenilikçi çizgisiyle BMS Design Center’da sizleri bekliyor. Yaşam alanlarınızı yeniden şekillendirecek bu büyüleyici tasarımlar şimdi Türkiye’de.